Våra tjänster

En heltäckande byggentreprenad.

tjänster

Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös och stressfri upplevelse genom att vara lyhörda för dina önskemål och behov under hela projektet. Vår kompetenta personal kommer att vara där för att guida dig genom varje steg och se till att du är nöjd med resultatet.

Ny/om/tillbyggnation

Oavsett om du ska bygga nytt, bygga om eller bygga till så besitter vi rätt kompetens. Vi tar hand om hela processen från planering till färdigställande. Vi står för projektledningen. Vid behov har vi tillgång  underentreprenörer inom el och VVS med våtrumscertifikat. 

Köksrenovering

Vi monterar ditt nya kök från grunden eller utför renovering av ditt befintliga kök. Med mer än 15 års erfarenhet av kök kan vi erbjuda professionell rådgivning kring både funktion och design. Självklart erbjuder vi ett gratis hembesök med konsultation. 

Måleri

Vi hjälper dig med små som stora uppdrag i ditt hem eller på ditt företag. Vi erbjuder alla former av måleritjänster både in- och utvändigt

Plattsättning / golvläggning

Platssättning ut- och invändigt av erfarna yrkesmän. Vi arbetar både i hemmet och hos företag. Vi erbjuder också golvläggning av parkett och fiskbensparkett samt slipning och behandling av ditt befintliga golv. 

Fasad / murning

Vi erbjuder alla typer av fasadrenoveringar, både nybyggen och renoveringar. Vi har även kompetens inom murning med diverse material och utformning, skicka en förfrågan! 

Badrum

Vi erbjuder en helhetslösning inom badrumsrenovering, från rivning av befitligt material till planering och färdigställande. Vi erbjuder hjälp med planering av design och funktion.  Vi erbjuder dig certifierad VVS med badrumscertifikat och intyg på tätskikt.

© 2023 Copyright BTA Bygg & Entreprenad AB.

Skapad av Offerta.