Plattsättning / Golvläggning

Vi är experter inom plattsättning och golvläggning och erbjuder professionella tjänster för att skapa vackra och funktionella ytor i ditt hem eller kommersiella utrymme. Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att förvandla rummet med stil och precision.

Plattsättning

När det gäller plattsättning kan vi hantera olika material och mönster för att skapa en unik och attraktiv yta. Oavsett om du behöver plattsätta väggar, golv, backsplashes eller annat, använder vi högkvalitativa material och avancerade tekniker för att uppnå en hållbar och estetiskt tilltalande finish. Vi tar hänsyn till varje detalj, från noggrann layout och mätning till korrekt fogning och efterbehandling.

Vårt team av erfarna plattsättare har kompetensen att arbeta med olika typer av plattor, inklusive keramik, porslin, marmor, granit, kalksten och mycket mer. Vi kan skapa olika mönster och arrangemang för att skapa en unik och personlig design som passar din stil och önskemål.

Golvläggning

När det kommer till golvläggning har vi kunskap och expertis för att installera olika typer av golvbeläggningar, inklusive trägolv, laminat, vinyl, kork och kakel. Vi arbetar noggrant med varje steg i processen, från förberedelse av undergolvet till korrekt installation och efterbehandling. Vårt mål är att skapa en jämn och hållbar yta som ger komfort och skönhet till ditt utrymme.

Tjänster

Kontakt

adress

© 2023 Copyright BTA Bygg & Entreprenad AB.

Skapad av Offerta.